top of page

Vilka umgås du med?

Om du har svårt att komma igång med träning så är det avgörande att se över vilka du umgås med. Finns det personer i din krets som har träning som en viktig värdering.

- Som inte ifrågasätter vikten av träning.

- Som köper alla argument av fördelar med träning.

- Som fokuserar på belöning längre fram i framtiden och inte på omedelbara resultat.


Vi är många som kämpar med att börja, utföra och upprätthålla träning som livsstil. En viktig rutin i vardagen, precis som det är med sömn, mat och jobb. För mig har det då verkligen varit och fortfarande är svårt att se mig själv som träningsmänniska och jag tror att det är där skon klämmer, på gott och ont (inlägg om träning och identitet kommer snart). Jag har gjort massa förändringar i min vardag som gynnar min hälsa i det långa loppet tex så går jag eller cyklar till jobbet, jag påminner mig själv på olika sätt att dricka vatten, jag tar långa promenader (5 km) helst varje dag mm.


Jag har nog höjt min medvetenhet kring vikten av hälsosamma vanor men jag lyckas inte riktigt hålla igång träningen, minst 3 ggr i veckan. Jag har länge nöjt mig med ovannämnda vanor för all aktivitet/rörelse är bra för hälsan, men jag har börjat inse med åldern, vikten av att stärka kroppen - både muskler och skelett - och att det kommer ge vinster längre fram i livet.

Jag har läst och hört att när du vill ändra på vanor så är det viktigt att "ta rygg" på de som redan gör det du vill göra! Så här kommer en uppmaning från mig!


Uppmaning:

- Börja med att se över vilka i din omgivning tränar eller fokuserar på små förändringar i vardagen som förbättrar hälsan!

- Vilka steg kommer du att ta för att införa hälsosamma rutiner i din vardag?

- Vad av det gör du redan idag?Kommentera gärna och inspirera andra med dina kloka tips!


PS: Glöm inte att gilla och följa oss på sociala medier för mer tips!

Instagram: transcend__yourself_

Facebook: Transcendent Lifestyle
13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti

Valutazione 0 stelle su 5.
Non ci sono ancora valutazioni

Aggiungi una valutazione
bottom of page