top of page

Välkommen 2023 !

Wow, jag älskar nystart. Möjligheten att påbörja något på nytt. Ny chans att göra allt bättre, att bli bättre än förra året. Att utvecklas vidare, att testa nya saker, att utmanas.

Personligen har hela 2022 varit hårt arbete och en sån resa med både framgångar och motgångar. Det viktigaste jag lärt mig under 2022 är vikten av att lära mig hantera både framgångar och motgångar. Man kanske aldrig kan bli fullärd i hur man hanterar dessa på bästa sätt för jag tror att det beror lite på inom vilka områden man möter framförallt motgångar. Men både framgång och motgång betyder att man rör sig åt något håll, att man inte är stilla. Vilket jag värdesätter högt. Framgångar leder till steg framåt (vilket ibland kan vara skrämmande) och motgångar är lärdomar (vilket ibland kan vara smärtsamma). Men båda behövs. Jag har som sagt mött både-och under det gångna året och jag har kommit till insikt att båda "smakat" bättre med stöd av familj och vänner. Jag är så tacksam att jag har människor runt om kring mig som jag kan dela både framgångar och motgångar med. Både glädje och sorg. Kretsen är inte så stor men det är för att jag medvetet praktiserar OQP - only quality people, dvs människor som kan mer än mig, som har bred syn på saker och ting, som är förstående och accepterande och ödmjuka och framförallt inkluderande.

2023 vill jag använda en del av bloggen till att lyfta dessa nyckelpersoner som gör världen bättre, som inspirerar och delar med sig av sina kunskaper. Syftet är att inspirera, framförallt till att hitta sitt egna VARFÖR, i vad det än må vara.

Jag ser framemot utmaningarna som väntar 2023 med nytt jobb, ny bostad och helt nya förutsättningar att ta hand om mig, familj och vänner.


Kommentera gärna hur du ser på det nya året. Har du några utmaningar att se framemot?
7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page