top of page

Vägen till ett nytt upphöjande livsstil börjar här !

Uppdaterat: 15 feb. 2021

Idag har jag kommit till en insikt. En insikt i hur jag innerligt vill skapa min nya livsstil. Från bra till bättre ! Man kan inte skapa något nytt om man inte är medveten om vad som behöver skapas. Eftersom jag har kommit till insikt och eftersom jag är medveten om vad som behöver ändras vill jag även vara en inspirationskälla för andra. Att göra ändringar ska vara enkelt men vi vet alla hur svårt det kan vara. Det krävs ett och annat för att komma till stånd med förändringar. Några av egenskaperna är viljan att förändra, sen måste man vara motiverad och lyckas behålla motivationen över tid. För att inte tala om vikten av att vara flexibel och ha modet att göra ändringarna. Ni vet, komma ut från den berömda och sköna komfort zonen :). Det låter redan skrämmande och krävande, eller hur? Därför vill jag skapa denna blogg där vi tillsammans hittar viljan, motivationen och drivkraften att med små men säkra steg göra de ändringar som behövs för att skapa den livsstil som skänker oss hälsa, välmående och varför inte glädje och nöjdhet. Jag ska göra mitt bästa för att skriva de mest hälsosamma och inspirerande och motiverande inläggen för att med små steg och med stöd av varandra skapa en upphöjande livsstil! Låt det roliga börja !


19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page