top of page

Stunder som förhöjer glädjen i tillvaron 🌹

Idag har jag utsöndrat tonvis med endorfiner, främst med hjälp av tre personer som valt att uppmärksamma mig lite extra. Det var en sån trevlig och positiv överraskning som fick mig att le med hjärta och själ och jag kom att tänka på hur lyckligt lottad jag är att jag har dessa tre i mitt liv. Jag önskar alla hade sådana nyckelpersoner i livet! Personer som får en att känna sig betydelsefull, älskad och behövd. Att visa uppskattning för någon, leder till att det hos mottagaren väcker lusten att finnas där och ge tillbaka kärlek och uppskattning i dubbla doser. Den som ger blir också glad när responsen av mottagaren blir så positiv.


Jag är på riktigt djupt tacksam för mina tre syskon! Mitt liv skulle vara fattig utan någon av dem i det. Var och en av dem uppfyller en viktig funktion i mitt liv och de är helt enkelt bäst. Jag skulle på riktigt inte vara den jag är idag utan dem och deras stora hjärtan! Jag är med andra ord sjukt tacksam för mina systrar och min bror och bara det viktiga faktum att de existerar gör mitt liv men även världen till det bättre. Alla tre bidrar till förändringar på ett sådant genuint och äkta sätt. Alla tre är engagerade i samhället och försöker bidra med det lilla de kan för att göra skillnad för en annan. Det är stort för mig och det skänker stolthet hos mig. Jag ska bara nämna några exempel som bekräftar detta. Min stora syster har skapat ett företag med målet att skapa arbetstillfällen för medborgare som är utsatta men även personer som har svårt, av olika anledningar, att komma in på arbetsmarknaden. Min andra syster har öppnat upp sitt hem för barn och ungdomar som är i behov av värme och trygghet och detta helt utan minsta eget intresse. Min bror är en hårtarbetande, ansvarsfull, omhändertagande och lugn man, far son, bror och bästa vän. Sättet han får varje person att känna sig viktig är näst intill otrolig.


Jag har varit sjukskriven i snart två veckor nu och känt mig nere för att jag inte kunna vara där för min far, som ligger på sjukhus med lunginflammation. Det är skönt att kunna säga till när man inte orkar och ändå få stöd och förståelse och bli uppmuntrad att släppa allt för en stund. För det måste man få tillåta sig själv att göra, släppa taget ibland. Men det är lika viktigt att komma tillbaka lika snabbt. Vi har alla ett ansvar för vår hälsa i första hand. Men vår hälsa påverkas av de relationer vi har, av de människor vi omringas av, vad vi äter, hur vi sover och hur mycket vi rör på oss. Det är inget nytt för någon av oss, eller hur. Allt landar på den livsstil vi skapar för oss själva. Jag manar dig och mig själv att satsa energi på ovan nämnda områden och se till att skaffa den bästa livsstilen som är värdig dig och mig!


Avslutningsvis, de blommor som kom till mig med blombud idag har skänkt ren lycka. What comes from the heart, goes to the heart. Utan tvekan ❤️❤️❤️❤️


36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page