top of page

Stegräknartävling - Öka din vardagsmotion!

Tävlingsinstinkten ska aldrig underskattas!

Vi på Transcendent Lifestyle tycker att just november månad är den månad som behöver en extra push att hålla motivationen uppe och hålla igång med hälsosamma rutiner i vardagen. Vad kan då vara bättre än att utmana varandra att hålla igång.


Vi utmanar dig att delta i stegräknartävlingen som startar 1 november - 30 november!

Det enda du behöver är en stegräknare eller varför inte använda mobilen som verktyg, de flesta mobiler har stegräknarfunktion.


Anmäl dig idag genom att skicka ett mail till hello@transcendent.se så får du detaljerade instruktioner. Vi tycker att den bästa tävlingen är den med sig själv. Du kanske redan går mycket men nu får du möjlighet att höja ribban lite till eller du är en av dem som behöver ha lite mer rörelse i vardagen, kanske sitter mycket på jobbet eller har svårt att hitta tid till träning. Här börjar vi med grunden, att införa mer rörelse i vardagen. Och vem vet, det kanske blir du som blir vinnaren.


Vad är en tävling utan en vinnare och ett pris :)

Ett presentkort kommer att utdelas till vinnaren, så var nu med och ändra din livsstil eller behåll den som den är med en lite förbättring. Här får du möjlighet att motiveras att hålla igång eller varför inte att du motiverar andra att hålla igång.


Ser fram emot att följa denna stegräknartävling under november!

Alla är välkomna!


Snart kör vi! :)
23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page