top of page

Spårningsmall

Äntligen ❗

Imorgon, 1/9 och utmaningen börjar. Jag brukar tycka om att spåra och följa upp när jag påbörjar utmaningar eller olika program. Den här gången kommer jag använda denna mall. Jag har skrivit ut den och placerat den synligt på den plats hemma där jag är mestadels, på kontoret. En annan bra plats är faktiskt på kylskåpsdörren, där går det verkligen inte att missa någon dag 😁.


Skulle du vilka ha mallen för att skriva ut så går det bra att skicka 👍 i kommentarsfältet eller maila till hello@transcendent.se så skickar jag den till ditt mail.


Nu kör vi och glöm inte att peppa varandra! Det kan vara här, på sociala medier, mail mm. Men vi ska klara det här gemensamt❗


Kram /Ari

9 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Unknown member
Aug 31, 2023

Jag vill gärna ha mallen. Jag älskar känslan av att bocka av på papper, old school 😊

Like
Unknown member
Aug 31, 2023
Replying to

Skickat till ditt mail 👍🎉

Like
bottom of page