top of page

Spårningsmall

Äntligen

Imorgon, 1/9 och utmaningen börjar. Jag brukar tycka om att spåra och följa upp när jag påbörjar utmaningar eller olika program. Den här gången kommer jag använda denna mall. Jag har skrivit ut den och placerat den synligt på den plats hemma där jag är mestadels, på kontoret. En annan bra plats är faktiskt på kylskåpsdörren, där går det verkligen inte att missa någon dag 😁.


Skulle du vilka ha mallen för att skriva ut så går det bra att skicka 👍 i kommentarsfältet eller maila till hello@transcendent.se så skickar jag den till ditt mail.


Nu kör vi och glöm inte att peppa varandra! Det kan vara här, på sociala medier, mail mm. Men vi ska klara det här gemensamt


Kram /Ari

9 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vår resa !

bottom of page