top of page

Sikta mot månen och var nöjd om du hamnar bland stjärnor !

Hej och välkomna till er och till mig själv. Det var ett tag sedan jag hunnit lägga upp ett inlägg. Det har verkligen varit galet mycket. Jag har klarat av Covid-19, Fått första vaccinet och ska ta nästa i augusti. Jag har hunnit byta jobb. Pappa har kommit i ordning och mår mycket bättre nu, vilket har lett till att jag hittat lugn och ro också. Vi har flyttat till vår nya lägenhet i juni och vi stormtrivs. Jag har nu semester och känner verkligen att det är välförtjänt.


Mitt i all röra med flytt, byte av jobb, familj och liv har jag steg för steg börjat lägga in nya rutiner som för mig närmare mina mål. Ett av målen är att bli mer hälsosam och införa träning som en rutin och det går framåt sakta men säkert.


Jag har nu under längre tid jobbat mycket med mental träning för jag tycker att den mentala hälsan är lika viktigt som att ha en god fysisk hälsa. Det går liksom hand i hand. Den största förändringen jag ser hos mig själv är att jag vågar sätta upp stora mål för mig själv och jag är inställd på att mötas av misslyckanden på vägen. Men det är bättre att misslyckas genom att försöka än att inte försöka alls. Lika viktigt som det är att sätta upp ett stort mål är det viktigt att inte glömma bort att sätta upp delmålen också. Men ta dig tiden att skriva ner dem !


I min jakt efter en mer hälsosam livsstil kommer jag att påbörja en detox program imorgon. Min avsikt är att uppdatera er hur det går. Jag väljer att följa detta program under min semester pga två anledningar. Ett: det är lättar att följa en detox när man är ledig. Två: jag har hört att man kan känna sig trött och få ev. biverkningar av all rensande. Så, det är ett ypperligt tillfälle att köra en detox nu under min ledighet.


Vad gäller fysisk träning så är jag nöjd med mina första steg. Jag försöker ta mina promenader om ca 5 km och nå målet om 10 000 steg/dag. Det är en super bra start :)


Ta hand om er och varandra !

Ari


9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page