top of page

Personlig lock-down!

Snart tre veckor med Corona och jag är ännu inte återställd. Symptom såsom huvudvärk, täppt i näsan och utmattning är oönskat närvarande. Det kräver stor uthållighet och tålamod att klara av en sådan virus som Covid-19, för vissa mer än andra. Jag är dock tacksam att jag lever och inte gått dem, i skrivande stund 3 193 325 människors döda öde i världen. Och i Östergötland råder personlig lock-down. Jag kan inte understryka tillräckligt mycket hur mycket jag längtar till att få vaccinet så att själen kan slappna av lite och att livet sakta gå tillbaka till det normala igen, om det någonsin kommer bli normalt - normalt igen. Viruset har drabbat oss alla på ett eller annat sätt.


Jag längtar till möten med nära och kära, till en avslappnad och kul fika med vänner, till resor, till fester, ohhh fester :), allt låter som så avlägset. Men det jag egentligen känner för mest av allt är att återgå till träning. Jag tror att det är räddningen för att bibehålla hälsan , inte minst den mentala hälsan. Jag är i behov av en tid för endast återhämtning eller snarare återställning. Det känns som att allt är upp och ner, in och ut, bak och fram :).


Mat som väcker smaklökarna, träning och tid för reflektion är min prioritet, speciellt nu. Bara en paus från allt och vända krafterna mot mig själv och bara komma i form igen. Det är så viktigt att ge sig själv den tiden!


Med detta vill jag avsluta inlägget genom att uppmana er att ta hand om er ! Träna, ät gott och försök hitta ljusglimtar i vardagen ! Utnyttja Corona-tiden för egen reflexion och personlig utveckling. Ring varandra och håll kontakten! Vi är sociala varelser och är i behov av varandra och det kan man underhålla även på avstånd!


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page