top of page

Let's go 👣 tĂ€vlingen/dag 1
Wow sÄ hÀrligt att se att sÄ mÄnga visar intresse att ta del av stegrÀknartÀvlingen nu under denna november mÄnad. Jag Àr sÄ glad att vi tillsammans kommer satsa pÄ en rörligare vardag och lÀgga fokus pÄ hÀlsosammare rutiner.


Jag har redan börjat Ă„teruppta min rutin att gĂ„ 5 km om dagen och idag gjorde jag det under min lunch paus. Som sagt man ska aldrig underskatta tĂ€vlingsinstinkten, jag tror att det redan motiverar mig att ta fler steg Ă€n vanligt 😊

Jag mÄste erkÀnna att promenaden gav mig mer energi och ork att fortsÀtta jobba, piggare och med mer fokus. VÀdret var hÀrligt, nÀstan sÄ man ville ta av sig jackan dÄ nÀr solen tittade fram under en stund vid lunch tiden. Det gÀller verkligen att ta tillvara pÄ dagsljuset denna november mÄnad och dess mörker.


Jag har Ă€ven bytt ut cykeln mot promenad till jobbet. Och för att göra promenaden Ă€nnu hĂ€rligare sĂ„ tĂ€nker jag ha ljudbok i öronen, ni vet hur man sĂ€ger: tvĂ„ flugor i en smĂ€ll 😊


Hur har din stegrĂ€knardag varit 😊

BerĂ€tta gĂ€rna och inspirera med dina kloka tips 👣


Hej heja heja 🎉🎉🎉


23 visningar4 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

4 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Unknown member
Nov 03, 2022


Like
Unknown member
Nov 03, 2022
Replying to

👏👏👏

Like

Unknown member
Nov 03, 2022

Mina steg första dagen 😁

Like
Unknown member
Nov 03, 2022
Replying to

👏👏👏👏

Like
bottom of page