top of page

I MÅÅÅÅÅL :)

Jag kan börja med att säga att jag är otroligt stolt över min ihärdighet att komma till mål. Igår avslutade jag min detox - 14 dagar lång. Idag klappar jag mig själv på axeln och säger grattis och grymt jobbat :) Förutom att jag rensat systemet i kroppen så har jag även lärt känna mig själv. Att även när det blir tufft och jag känner för att ge upp så har jag en förmåga att övertala mig själv att inte göra det, inte ge upp. Men det hänger också ihop med att jag tror på idén och på min förmåga att klara av det. Bara jag bestämt mig.

Då undrar du kanske hur jag mår efter denna 14 dagars reningskur. Största skillnaden jag känner är att jag inte haft besvär med magen, uppblåshet, alls. Jag känner mig piggare och klarare i huvudet. Jag orkar och känner mig full av energi. För att bibehålla detta mående tänker jag fortsätta med glutenfri kost två veckor till för att sen börja återinföra gluten igen. Under tiden ska jag nu införa inför mejeriprodukter för att känna efter hur jag mår av det. Något irriterar magen och jag måste ta reda på vad. Samtidigt så känner jag att jag infört bra rutin kring träning. Jag håller mig fortfarande på låg nivå genom att varje dag försöka nå målet om 10 000 steg. Hittills har jag lyckats. Jag promenerar till jobbet och sen efter jobbet går jag min runda.


Välmående kommer verkligen inifrån ! Bra att ha i åtanke att det vi gör idag påverkar oss i framtiden. Sätt upp mål och håll dig till dem, slaviskt! Men glöm inte att belöna dig själv också !!!


P.S Som belöning att jag höll kuren alla dagar har jag beställt böcker till mig själv samt ätit godis idag :)


Ta hand om er och varandra / Ari





24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page