top of page

Hej alla :)

Hur har ni det denna något kalla december dag ? Jag mår bra, jobbar hemifrån och njuter av de snötäckta taken som jag har precis utanför mitt fönster och massa små och stora fönster pyntade med julstjärnor. Senare mot eftermiddagen lyser dessa stjärnor upp hela gatan och det är bara så underbart mysigt. Jag älskar december månad. December är min favorit månad, näst efter maj :). Jag tycker om stämmningen ute på stan, i varuhusen, all pyntande och bakande. Planeringen av julklappar till nära och kära. Det jag tycker mindre om är när det bir hysteriskt och stressigt att hinna med alla måsten. Då har man verkligen tappat essensen med det hela. Min far brukar säga: det finns ingen måste och jag brukar säga: bara dålig planering. Hur som helst, försök dra ner några växlar och glöm inte att ta hand om dig själv. Fortsätt med dina rutiner: ät rätt, träna och sov dina 8 h. Resten löser sig, på ett eller annat sätt. Och du, glöm inte att få någon att le varje dag. Den någon kan vara Dig själv också :)


Själv ska jag förbereda inför ett kalas imorgon, min son är hela 15 år nu och det känns overkligt hur fort tiden flyger iväg. Han är längre än mig minst 15 cm och jag måste höja blicken numera när jag pratar med honom, både utifrån att han är längre än mig men också utifrån hans kloka tankar och den unge man han håller på att bli. HAN får mig alltid att le :). Det ska bli så kul med kalas!


En annan sak som är riktigt kul och som jag är glad över är att jag åter hittat tillbaka till träningsrutiner. Allt handlar om planering och att man håller den konsekvent. Jag lägger in träning i direkt anslutning till jobbet. Oftast efter en arbetsdag. Målet är 3 ggr/v men förra veckan tränade jag hela 4 gånger. 3 ggr på gym och 1 ggr ute och löpte med kollegor i skogen. Hela 2,5 km :). Det var häftigt och nytt för mig. Har aldrig löpt i skogen, under kvällstid i mörker och i - grader. Men det var riktigt skönt så vi bestämde oss för att gå ut igen nästa vecka. Ser fram emot det.


Smile :)

Ari12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page