top of page

Detox dag 1 & 2

Nu är jag inne på dag två av reningskuren. Första dagen var väldigt påtaglig då jag kände saknaden av kaffe. Eftermiddagen gick åt att vila och dricka vätska för att dämpa huvudvärken. Idag, dag 2, kände jag mindre huvudvärk men den finns där som ett moln över huvudet. Var trött, och kände mig ofokuserad och svårt att koncentrera mig. Och hungern lyste med sin närvaro, även om näringsintagen dämpar hungern stundvis. Jag känner inte att jag svälter, men det är klart en saknad av matintag. Jag har valt att inte helfasta utan jag åter en måltid med lämpliga produkter som ingår i programmet såsom en stor god sallad, både igår och idag, och varje gång jag känner sug efter något så tar jag en frukt.

Det roliga är att detta väckte intresse hos min syster som också vill testa och nu tänker vi göra detta tillsammans. Hul kul och nyttigt är inte det :)


Kram /Ari


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page