top of page

Den där vännen ❤️

Uppdaterat: 13 sep. 2022

Har du turen att ha den där vännen som alltid finns där. Den där vännen som respekterar, älskar och tar hand om dig oavsett vad. Den där vännen som ger dig känslan av att du är viktig, klok och fin människa. Den där vännen som alltid är ärlig mot dig och vågar rätta dig när du har fel, fast på ett så fint och ödmjukt sätt att du knappt märker att du rättas. Den där vännen som du aldrig behöver förklara dig för, som tillåter att du alltid är dig själv och som uppmuntrar dig att bli ännu bättre genom att lyfta dina potential. Den där vännen som gläds för och firar dina framgångar. Den där vännen som du kan skratta med över löjliga saker, den du kan gråta med, den du kan prata med om dina innersta tankar och aldrig känna dig löjlig. Den där vännen som du aldrig pratar illa om andra!


Jag har äran, lyckan och turen att ha den vännen. Jag hoppas innerligt att alla har eller hittar den vännen. Men först måste du vara den vännen själv. Det är först då som du kommer dra den rätta vännen till dig. Visst kan du ha massa andra vänner också, men den allra riktiga vännen kommer fram när du vet vem du själv är och vad du värdesätter allra högst. Varje träff med denna riktiga vän kommer att skänka ro i din själ och du kommer att må riktigt bra och ha positiv energi i flera dagar. Sen träffas ni igen och fyllar på varandra med rätt energi.

Det känns som att det idag handlar mycket om ytliga vänskap och att det är svårt och nästintill omöjligt att hitta den ovannämnda vännen. Men jag är optimist och väljer gärna att tro att det finns en riktig vän för var och en men det gäller att leta rätt. Börja alltid med dig själv! Bli den vän du vill att andra ska vara för dig. Fram till dess är det helt ok att vara utan vän. Jag vill avsluta med det min mamma alltid brukar säga " hellre själv än i dålig sällskap".


HUR SER DU PÅ VÄNSKAP?

Gilla och kommentera gärna ❤️

Kram/Ari

41 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Vår resa !

bottom of page