top of page

December - 👍eller 👎

Kanske Àr du en av mÄnga som inte stannar upp för att ta hand om dig sjÀlv vid hög stress. Speciellt en mÄnad som december och allt vad jul och nyÄrsfirande innebÀr. MÄnga gÄr runt och funderar: Vem ska dessa festligheter firas med? Var ska jag vara? Vilka klappar ska köpas? Hur mycket ska det handlas? Vill jag ens fira? Vem fixar maten, vem handlar etc etc. För att inte tala om de som Àr ensamma och har ingen att fira jul och nyÄr med. Det skapar stress som i sin tur pÄverkar mÄendet.

Vissa vĂ€ljer att vara lediga innan eller under och andra efter att allt Ă€r klart för att hinna Ă„terhĂ€mta sig efter allt firande. Även för mycket av det goda kan ibland köra slut pĂ„ en :)

Hur som helst, vi kan nog vara överens om att denna period Àr minst sagt stressig och jag vill Àgna resterande del av december mÄnad att dela med mig av nÄgra fördelaktiga verktyg som kan vara bra att ta till sig för att hantera stressen. Min förhoppning Àr att vi blir bÀttre pÄ att lÀgga fokus pÄ det som Àr viktigt dvs att samlas med nÀra och kÀra, umgÄs, Àta och dansa istÀllet för att jaga upp oss över var, vem och hur allt ska firas. SÄnt som kör slut pÄ en och gör att man inte kan njuta av firandet nÀr den vÀl sker. Mitt mÄl Àr att stressa mindre samt att hitta sÀtta att stressa av.

Jag kommer att lÀgga upp inlÀgg bÄde hÀr och pÄ mina sociala medie-konton om stress hanteringsstrategier som Àr bra att fÄ kunskap om. Det blir min klapp till dig OCH mig!


Var gÀrna med och delge dina egna stress hanteringsstrategier sÄ vi kan hjÀlpas Ät att stressa mindre och njuta mer.


Nya följare Àr vÀlkomna till:

Facebook @Transcendent Lifestyle

Instagram @transcendent_lifestyle_2021
15 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page