top of page

Dag 9

Idag var jag riktigt nära på att bryta det hela. Låg energi, lite ont i huvudet och känslan av, inte hunger, utan tom mage var näst intill outhärdig. Det har varit tungt, både igår och idag. Jag läste att när man genomgår detox så kan man få något som heter utrensningssymtom dvs man blir sämre innan man blir bättre, men att det är övergående. Min förhoppning är att det går över redan imorgon :).


En annan sak som är lite jobbig när man kör en 14 dagars detox är den sociala biten, man kan känna sig lite utanför i sociala sammanhang och det gör det extra svårt att äta ute på restaurang. Så man måste verkligen vara mentalt förbered på att det blir två speciella veckor. Jag har tex informerat familj och vänner att jag kommer att göra detta och sen har jag även valt att inte besöka dem hemma eller hänga med ut och äta. De vänner jag träffat har vi ändå kommit överens om att gå ut och gå tillsammans och på det sättet umgås. Att jag gjort detta under sommaren har underlättat betydligt mycket då många av mina nära och kära ändå inte varit hemma :).


Jag hänger in, jag håller ut ! Om inget annat så tränar jag på uthållighet, delux :) Och det är en viktig egenskap om man ska nå framgång i livet !


Kram på er /Ari


11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page