top of page

Dag 7 & 8

Hej alla :) Här kommer uppdatering för både igår och idag av min detox resa. Igår var en bra dag. Jag kände att jag var pigg och hade massa energi. Jag följde programmet som vanligt, gick våra promenader, vilket blev strax över 10 km.


Idag var en mindre bra dag. Jag har följt programmet och tagit alla näringsdrycker samt ätit sallad till lunch, gröt till kvällen och massa frukt och bär under dagen. Druckit ordentligt med vatten då det var varmare idag än igår under våran promenad. Även idag har vi gått mer är 10 km och kommit upp till 20 905 steg. Helt galet :) Det är en underbar känsla att nå målet man satt upp för varje dag men att gå över målet varje dag ger en ännu bättre känsla. Det är fantastiskt kul. Detta innebär att vi gått i två timmar och snart när jag börjar jobba igen kommer jag definitivt inte ha tid att gå i två timmar. Därför behåller jag målet 10 000 steg/dag för det är mer rimligt att jag kommer kunna nå.


Men oh vad jag saknade ordentlig mat idag. Jag kände doften av pizza på väg hem från promenaden och kunde bokstavligen känna smaken i munnen. Tvivlet på varför jag genomgår denna detox var som högst idag, jag ville bara ge upp och ta mig en pizza eller en god varmmacka...


Men räddningen blev kortet. Jag har skrivit mitt långsiktiga mål på ett kort där jag skrivit god hälsa 2022. Jag blev påmind att detoxen är ett litet steg mot mitt stora mål. Det hjälpte mig att komma tillbaka på banan igen. Vikten av att skriva ner målet är större än vad man kan föreställa sig. Det kanske låter löjligt att skriva målet på ett kort och bära det runt med sig, men sannolikheten att nå målet är större om man har kortet lättillgängligt och läser det flera gånger per dag. Detta var ett tips jag läste om häromdagen och jag tror på den :)


Testa vet jag :)


Kram/Ari
7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page