top of page

Dag 5

Jag vet att det inte är viktigt att alltid vara stark, utan det är viktigt att även känna sig stark ibland. Jag kan inte påstå att jag är fysiskt stark (just nu iallafall 😉) men det finns ofta tillfällen då jag känner mig stark. Ett av dessa tillfällen är precis nu. När jag beslutat mig för att nå ett mål och jag närmar mig målet med små, säkra steg. Det är 5:e dagen idag och det börjar kännas lättare att följa programmet. Jag upplever mig piggare och lättare.

Rutinerna börjar sätta sig. Vaknar samma tidpunkt varje morgon, läser skriver, äter/dricker frukosten sen ut och går i minst 8 km. Sträckan är runt Stångån i Linköping, en så vacker, lugn och naturlig miljö. Det bästa är att jag har sällskap av min syster och vi hinner pratar om allt mellan himmel och jord. Vi har även tysta stunder och då fokuserar vi oss på det inre och själva aktiviteten. Att gå långa streckor börjar kännas som meditation. I like it!

Sedan på kvällen tar vi en till kortare promenad på minst 3 km. Idag lyckades vi med 16 662 steg. Inte illa! Jag måste nog höja målet 😉.

Ta hand om er och varandra /Ari13 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page