top of page

Dag 4

Det har varit en skön, lugn men produktiv dag. Energin har varit stundtals låg men jag har varit igång hela dagen. Jag har vaknat 07.30, läst lite och sen skrivit en kort stund i min morgon dagbok.

Sen gick jag upp och gjorde min Mighty greendryck, innehållande näringsämnen från sjöan och hav som motverkar syror i kroppen och verkar utrensande. Efter drycken åt jag gröt som jag toppade med banan. Super gott!

Även idag har jag och syrran gått på två, men något kortare promenader än igår. Det resulterade i hela 13 794 steg 😁.

Till kvällsmat blev det en god och mättande linssoppa. Jag börjar redan känna att måltidsrutiner är på plats, ingen skräpmat för att dämpa hungern pga att man inte planerat måltider bättre. Nu planerar jag noggrant och det är denna vana jag vill sätta i rullning och hålla fast vid.

Inga symptom av huvudvärk idag, sömnen är mycket djupare och jag vaknar på morgonen mer utvilad. Nu vet jag inte om allt beror på denna detox men jag tycker om känslan att jag rensar kroppen inifrån och att jag har så mycket fokus på mig själv. Det var detta jag varit i behov av men inte kunnat hitta rätt tid och lugn att genomföra. Förutom utrensningen och fysisk motion så tränar jag på uthållighet, närvaro men även tacksamhet för allt i mitt liv. Både bra och mindre bra. Men har förstått att efter en lång period av mycket stress och oro, att inget varar för evigt. De jobbiga stunder i livet går över, även dom! Vem kan ifrågasätta att efter regn kommer alltid sol!? ☺️


11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page