top of page

👣By👣/dag 3

Hej alla,

Hur Àr lÀget?


Idag har det inte gÄtt lika bra med stegen som igÄr för min del. Det blev mycket sittande pÄ jobbet, först arbetsplatstrÀff under förmiddagen och sen Àrendehanteringar under eftermiddagen. Det blir sÄ lÀtt att ryckas med i jobbet att man glömmer bort att röra pÄ sig mellan varven eller att helt enkelt höja bordet och stÄ och jobba. Att sitta hela dagen Àr inte alls hÀlsosamt. Det Àr nÄt jag mÄste bli bÀttre pÄ. Skifta frÄn sittande till stÄende.


Jag trodde jag skulle hinna med en promenad efter jobbet men jag besökte min pappa istÀllet och det var en bÀttre prioritering, han blev sÄ glad och det gav mig energi. Det Àr viktigt att sÀtta andras behov före sina egna ibland. Eller vad tycker du?


Imorgon Àr en ny dag och nya möjligheter att fÄnga dagen!


13 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page