top of page

Black Friday 2022, den största rean på året!

Den berömda svart-fredag-dagen närmar sig. Black Friday kommer från USA och blev en tradition i Sverige 2013 och är dagen/veckan med specialerbjudanden. Personligen är jag försiktig med impulsköp och brukar därför alltid planera vad jag verkligen behöver för mig själv, familj och vänner. Jag brukar utnyttja Black Friday som ett startskott för julhandel och/eller Nyårs presenter. Det är ett bra tillfälle att köpa saker man behöver till ett billigare pris.


Självklart har även Transcendent Lifestyle anammat traditionen och har valt att gå så långt som att ha Black Week. Rean är begränsad under perioden 20 - 27 november med nedsättning på 50 - 70 %. Passa på att fynda träningskläder till dig själv eller någon i din närhet som du vet funderar på att börja träna men behöver starta med ett set nya träningskläder.


Följ gärna oss på Instagram där även motiverande inlägg från Livscoach Denize framkommer. Fysisk och mentalträning hänger ihop. Du som tänker annorlunda, var snäll om motivera dina tankar här, om du vill :)


Instagram

@transcendent_lifestyle_2021

Facebook

@Transcendent Lifestyle

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page