top of page

Börja nu !

Uppdaterat: 15 feb. 2021

Man brukar säga att det aldrig är försent att starta en förändring. Men jag tror att det visst finns ett bäst före datum för allt. Jag tror att den livsstil du väljer att ha idag påverkar framtiden! Ja, jag vet att det finns de som lyckats med radikala förändringar oavsett när de börjat men det är få som lyckas med det. Det krävs en beslutsamhet, vilja och motivation utan dess like, för en radikal förändring vill säga :). Sen beror det på vad man vill förändra. Jag personligen har alltid skjutit upp träningen även fast jag hela tiden haft det i tankarna och förstått innebörden av att träna. Även om det gäller 30 minuters promenad varje dag. Jag har alltid tänkt att det kan jag börja med senare och någonstans tänker jag så fortfarande eftersom träning fortfarande prioriteras bort eller byts ut mot något annat, något "viktigare". Vad kan vara viktigare än ens egen hälsa och välbefinnande? Jag är nu övertygad om att man bäddar sina äldre dagar genom att ta hand om sig i yngre dagar, Inget nytt eller hur ? Jag ser hur folk som inte tränar och tar hand om sig, påverkar det fysiska måendet men även det psykiska måendet. Träning är den bästa medicinen för att behålla en frisk hjärna, genom tiderna. Och idag med en växande psykisk ohälsa såsom depression och nedstämdhet, är det inte minst viktigt att "tjata" om vikten av träning och en ändring av livsstilen från bra till bättre.


Eftersom jag själv funkar så att jag inte kan göra något utan att förstå vikten av det fullt ut, så tror jag att det är bra att börja med att hitta svar på frågor:

Varför träna? Vad händer när man tränar?

Vad träna? Hur träna?

Vad är första steget till förändring av livsstilen ? Detta i syfte att frigöra tid till träning/motion.

Hur motivera sig att göra förändringar ?

Finns fler frågor ? Dessa kommer att vara ledande i bloggen och följa som en röd tråd i inslagen :)
Så låt det roliga börja! 26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言

評等為 0(最高為 5 顆星)。
暫無評等

新增評等
bottom of page