Ergin lagar glutenfritt
Recept:
• 2 dl riven zucchini
• 4 ägg
• 1,5 dl mandelmjöl
• 2 msk kokosmjöl
• 0,5 dl solroskärnor
• 0,5 sesamkärnor
• 2 msk psylliumhusk
• 1,5 tsk bakpulver
• 0,5 tsk salt
Ägg till pensling och solrosfrön att toppa frallorna med.
Görs så här:
• Sätt ugnen på 200 grader.
• Blanda ihop de torra ingredienserna.
• Riv zucchinin grovt.
• Vispa ihop ägg och zucchini.
• Blanda allt ihop och låt vila i ca 10 min. Forma 6 frallor.
• Pensla med ägg och toppa med solrosfrön.
• Grädda i ca 20 min
• Förvara i kylen, värm gärna upp innan servering.
Njut en god morgon med dessa frallor. Bre på mjukost, fikonsylt och några valnötter. Super gott !
Gilla